Fatih Ortaokulu

Vizyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2016 Yılı Yıldız Kız Basketbol Türkiye Birinciliği

Saatler: Başlangıç: 08:40 Bitiş: 15:00
Isınma: Kalorifer sistemi
Yabancı Dil: İngilizce